31. maj 2020
Agersø Værft.
gallery icon

Se billedserie

Agersø Værft.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10.000 kroner skal på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10.000 kroner skal på landet
Slagelse - 07. november 2019 kl. 08:22
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Otte projekter i Slagelse Kommunes landområder har i år chancen for at blive hædret med 10.000 kroner, en messingplade med indgraveret titel og årstal og et træ til plantning.

Kommunen har fået otte indstillinger, og vinderen bliver afsløret på landdistrikts-konferencen på Gerlev Idrætshøjskole 26. november.

Kandidaterne til årets pris er Dalmosegruppen v. formand Jens Brandbyge Jørgensen, Omø Traktorbus og dens frivillige chauffører, Agersø Værft, Musik ved Havnen i Bisserup, Stigsnæs Kystbatteri, Boeslunde Lokalråds opførelse af bålhytte og shelterplads, Tårnborg eSport samt Slagelse Provstis »Kunst og Kirker«.

Det er en dommerkomité bestående af byrådsmedlemmerne Anne Bjergvang (S) og Pernille Ivalo Frandsen (V), formanden for Landudvikling Slagelse, Niels Jørgensen, formand for Frivilligcentret i Slagelse Kommune, Falk Bærentzen, og repræsentant fra Landliv Slagelse, Brian Jørgensen, som afgør, hvem der får årets pris.

Prisens formål er at skabe opmærksomhed om livet i kommunens landdistrikter og støtte initiativer, der kan forbedre forholdene for borgerne på landet.

Prisen gives til en fælles indsats præsteret af to eller flere personer for at hylde et fællesskabende initiativ til lokalsamfundenes bedste.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk