22. oktober 2021
Bjarne Knud Bardrum fra Hundested er 60 år og matchet med Mina Igild. Foto: Kenn Thomsen
Bjarne Knud Bardrum fra Hundested er 60 år og matchet med Mina Igild. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bjarne: Der venter en dame i lufthavnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne: Der venter en dame i lufthavnen
Opdateret 26. januar 2016 kl. 09:08
Skidating - 23. januar 2016 kl. 10:07

sjælland: Det er ekskæresten, der er årsagen til, at 60-årige Bjarne Knud Bardrum fra Hundested er spændt på at se, hvem han skal møde i lufthavnen lørdag. Det var nemlig eks'en, der opfordrede Bjarne til at deltage i skidating-konkurrencen på sn.dk.

arrow Læs også: Mina: Jeg glæder mig til at nyde turen

- Jeg har haft en kæreste igennem et par år, men vi var gået fra hinanden og så sendte hun et link. Jeg tænkte, at det skriver jeg mig op til, fordi jeg vinder alligevel aldrig noget. Jeg havde glemt alt om det, da jeg blev ringet op og fik at vide, at jeg skulle afsted, fortæller Bjarne Knud Bardrum.

Det er ikke første gang, at han skal afsted på ski. Det var faktisk i Østrig og Zell am See, at han lærte at stå på ski for 25-26 år siden, og det er blevet til mange skiferier igennem årene.

- Jeg kan godt lide at komme ud i naturen og løbe på ski. På en skiferie kommer man tidligt op og er udenfor. Det bliver sjovt at gense Østrig, fortæller han til sn.dk.

Men Bjarne glæder sig også til at se, hvem det er, han skal på fire dages skidating sammen med.

- Det er meget spændende. Jeg har en forventning om, at møde nogle flinke og rare mennesker og så møde en dame. Derfra må vi se, hvordan det hele hænger sammen, siger han og indrømmer, at der er sommerfugle i maven, inden mødet i lufthavnen.

- Hvis man er på en datingside, så kan man se et billede og lidt om personen, men her dukker hun op som en trold i en æke ude i lufthavnen. Det er både spændende og lidt svært, når man ikke ved noget om personen, men om ikke andet, så skal vi nok få nogle hyggelige dage sammen, siger Bjarne.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?