11. december 2017
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsomt vejr med kraftigt snefald og frost rammer Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsomt vejr med kraftigt snefald og frost rammer Sjælland
Opdateret 23. februar 2017 kl. 08:21
Sjælland - 21. februar 2017 kl. 11:30
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom kalenderen i næste uge siger forår, så har vinteren ikke helt sluppet sit tag og vender stærkt tilbage i slutningen af ugen.

Torsdag aften rammes Sjælland af et kraftigt snefald og særligt Nordvestsjælland, Midtsjælland, Sydvestsjælland, Københavns Vestegn, Nordsjælland, Lejre, Roskilde, Frederikssund, Greve og Solrød vil blive ramt, oplyser DMI.

- Vi forventer, at der vil falde op mod 10 centimeters sne, og lokalt kan der falde helt op til 15 centimeters sne på Sjælland i løbet af torsdag aften. Det vil være stoppet i løbet af fredag morgen, men på grund af de lave temperaturer er der risiko for sneglatte veje fredag morgen, siger Claus Larsen, vagthavende meteorolog hos DMI til sn.dk.

Temperaturene vil dale til lige under frysepunktet med en til to graders frost fredag, mens det bliver endnu koldere natten til lørdag med helt ned til 10 graders frost, der hvor der ligger sne.

Nord for sne-bæltet kan man være heldig med forholdsvist klart vejr, mens der i syd falder regn. Store dele af landet vil også opleve vindstød af stormstyrke sidst på ugen.

- Det vinterlige vejr isolerer sig til denne uge, og når vi kommer ind i næste uge vil vejret være præget af lunere temperaturer med skiftevis solskin og regn, siger Claus Larsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.