19. september 2020
En ni kilometer lang strækning på Vestmotorvejen, der forbinder Sjælland og Fyn, vil være omfattet af vejarbejde, der påvirker trafikken i begge retninger de næste tre uger. Foto: Helge Wedel.
En ni kilometer lang strækning på Vestmotorvejen, der forbinder Sjælland og Fyn, vil være omfattet af vejarbejde, der påvirker trafikken i begge retninger de næste tre uger. Foto: Helge Wedel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejarbejde kan skabe køer på motorvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejarbejde kan skabe køer på motorvej
Sjælland - 13. august 2020 kl. 13:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilister og pendlere, der i de kommende uger skal køre på Vestmotorvejen omkring Slagelse, kan muligvis se frem til længere rejsetid og kødannelse. I hvert fald i aften og nattetimerne.

Vejdirektoratet skal i gang med at udskifte asfalten på en ni kilometer lang strækning i vestgående retning mellem Vemmelev og Korsør med såkaldt »klimavenlig asfalt«. Det skal give en mere jævn kørebane, og dermed nedsætte køretøjernes rullemodstand en smule.

Arbejdet begynder torsdag den 13. august og varer cirka tre uger frem, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet op,lyser, at man vil udføre arbejdet i aften- og nattetimerne mellem klokken 18.30 - 06.30 for at genere færrest mulige.

Konkret vil man under arbejdet lede trafikken fra det vestgående spor over i østgående spor med ét spor farbart i begge retninger. Dertil kommer, at Tilkørselsrampe 40b Vemmelev samt til- og frakørselsrampe 41 Tjærby og 42 Korsør i vestgående retning vil være spærret periodevis i arbejdsperioderne.

»Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne«, skriver de i pressemeddelelsen.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.vejdirektoratet.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?