19. maj 2019
Julie Bruun (th.) blev tirsdag aften kåret til årets ejerleder på Sjælland. Her ses hun sammen med konferencier, TV2-vært Michelle Bellaicher under kåringen. Foto: Mie Neel.
Julie Bruun (th.) blev tirsdag aften kåret til årets ejerleder på Sjælland. Her ses hun sammen med konferencier, TV2-vært Michelle Bellaicher under kåringen. Foto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung direktør årets ejerleder: Et kæmpe skulderklap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung direktør årets ejerleder: Et kæmpe skulderklap
Opdateret 24. oktober 2018 kl. 10:20
Sjælland - 23. oktober 2018 kl. 21:42
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var en stor ære, at overtage min fars firma. Det her er også stort. Det her anerkendelse er enorm og et kæmpe skulderklap.

arrow Læs også: Erhvervspris gik til nybagt mor

Sådan lød den umiddelbare reaktion fra Julie Bruun, direktør og ejer af CP ApS tirsdag, der tirsdag aften blev kåret til årets ejerleder på Sjælland. En hæder, der blev tildelt den bare 32årige firmaejer og direktør i Ringsted Kongescenter af PWC, der sammen med Nordea, Dansk Erhverv og Finans står bag ejerlederkåringen.

Årets tema for ejerlederkåringen var tillid, og netop tillid er ifølge juryen et nøglebegreb i Julie Bruuns ledelsesstil i firmaet, der tæller 100 ansatte. Et firma, som Julie Bruun betegner som »en stor familie«.

- Min fornemmete opgave er at skabe nogle gode rammer for mine medarbejdere. Det, tror jeg på, skaber gladere medarbejdere, som vil dryppe af i forholdet til kunderne, lød det blandt andet under kåringen fra Julie Bruun, der af hendes medarbejderne betegnes som en meget inkluderende leder.

- Det var jeg var nødt til at være, da jeg overtog firmaet. Hvis man kommer ind som fars datter og tror man ved alting som 28årig ejer, så mister man også den tillid, man skal have fra ens ansatte, lød det fra Julie Bruun. Årets ejerleder overtog sin fars firma som 27årig i 2014, og siden er er omsætningen vokset 30 procent over tre år.

Om Julie Bruun:
32 år, direktør og ejer af CP ApS med hovedsæde i Viby Sj. ved Roskilde.

Selskabet er blandt de markedsledende inden for udlejning af byggeplads-materiel, beskæftiger ca. 100 ansatte og har også en afdeling i Galten, Jylland.

CP ApS blev etableret af Julie Bruuns far, Georg Bruun, i 1986, der til at begynde med solgte og udlejede skibscontainere.

Julie Bruun overtog CP ApS i 2014.

arrow Her er prisen: Roskilde Erhvervspris kører videre
05. december 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 13:15
arrow De kan vinde erhvervsprisen
06. november 2018 kl. 16:36 Opdateret: kl. 14:24
arrow Roskilde har atter en erhvervspris
30. maj 2018 kl. 15:00 Opdateret: kl. 09:23