19. oktober 2021
Jens Peder Skønager fra Ribe vandt sidste års DM med et græskar, der vejede 970,4 kg. Pr-foto
Jens Peder Skønager fra Ribe vandt sidste års DM med et græskar, der vejede 970,4 kg. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tivoli efterlyser kæmpegræskar til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tivoli efterlyser kæmpegræskar til DM
Sjælland - 21. september 2021 kl. 10:06

Hvis du ligger inde med et monster-stort græskar, der har vokset sig til en kæmpe, så er det måske dit græskar, der løber med titlen som Danmarks største græskar 2021. DM i kæmpegræskar finder sted i skolernes efterårsferie i Tivoli i København lørdag 16. oktober. Sidste frist for tilmelding er den 25. september.

DM i kæmpegræskar afvikles i år for 14 gang. De danske avlere kan nu måle sig med de bedste i Europa. I 2020 skrev Jens Peder Skønager fra Ribe sig ind i historien med et græskar, der vejede hele 970,4 kg.

- Vi ved, at der er flere kæmpe græskar derude og vil gerne overtale dem til at deltage i årets DM for kæmpegræskar. Foreløbig har vi kun få tilmeldinger, men vi ved, at der er flere derude, så kom glad frem. Vi holder vejret for vi ved også at denne sommer har været god ved de mange græskar og der er potentiale til en ny rekord, siger Tivolis pressechef, Torben Plank.

Hvis du har et konkurrencedygtigt kæmpegræskar, så tilmeld dig DM ved at sende en mail til el@xlg.dk med dit fulde navn, kontaktoplysninger og estimeret nuværende vægt på dit græskar.

Der er præmier til de tre største kæmpegræskar. Vinderen modtager 7500 kroner, et ophold på Tivoli Hotel i to nætter for fire personer, fire billetter til Snedronningen i Tivolis Koncertsal, fire entrébilletter, turpas og besøg i Tivolis Akvarium, et gavekort på 1000 kroner til Tivolis restauranter og et gavekort til udstyr fra Husqvarna på 3000 kroner.

Rejser du til udlandet i år?