24. november 2017
Freddy Blak (S) er glad for, at den såkaldte Atea-sag om mulig bestikkelse er kommet frem i offentligheden. Foto: Privat
Freddy Blak (S) er glad for, at den såkaldte Atea-sag om mulig bestikkelse er kommet frem i offentligheden. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltalte Freddy Blak: - Jeg har et stort smil på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltalte Freddy Blak: - Jeg har et stort smil på
Sjælland - 18. maj 2017 kl. 11:04
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tiltalen om videregivelse af fortrolige oplysninger i Atea-sagen og risikoen for en bødestraf giver ikke nervøse trækninger hos sagens hovedperson, regionsrådsmedlem Freddy Blak (S).

arrow Læs også: Gruppeformand om Blak: - Vi må lade sagen gå sin gang

- Jeg har et stort smil på. Den første sigtelse handlede om fængselsstraf og alt muligt. Nu er det bødestraf, så sagen er blevet devalueret noget. Jeg tager det fuldstændigt roligt, siger Freddy Blak til DAGBLADET, Nordvestnyt og Sjællandske.

Han fortæller, at han har modtaget mange tilkendegivelser med støtte og opbakning, siden nyheden om tiltalen mod ham kom frem onsdag.

- Det glæder mig, at min ihærdighed og hele tiden aggressive stil har formået, at den her sag har udviklet sig, så skatteyderne ikke bliver snydt. Det lugter jo også lidt af, at dem, der har svindlet, prøver at skubbe opmærksomheden væk. Man har prøvet at feje det hele ind under gulvtæppet, og det ville jo ikke være kommet frem, hvis ikke jeg havde holdt fast i det, siger Freddy Blak.

Det bekymrer ham hverken, at han risikerer en bødestraf, eller at han risikerer at blive vurderet uværdig til valg af Valgbarhedsnævnet.

- For at gå op i svindel og humbug - det skulle jeg næsten have en belønning for, siger Freddy Blak.

Mads Kramme er forsvarsadvokat for Freddy Blak. Han bekræfter, at han netop har modtaget anklageskriftet.

Men da han endnu ikke har haft mulighed for at læse det igennem, har han ingen kommentarer til indholdet, eller til om hans klient erkender sig skyldig eller nægter sig skyldig.

arrow Tiltalt Freddy Blak om lækket rapport: Den flød overalt
18. maj 2017 kl. 12:36 Opdateret: kl. 12:38
arrow Regionsrådsmedlem Freddy Blak tiltalt for læk i Ateasag
17. maj 2017 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:16
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.