14. december 2018
Vagn Bach, sygehusdirektør for Slagelse og Næstved Sygehuse, understreger, at arbejdet med at få genoprettet neurologisk afsnit i Slagelse stadig er i gang.
Vagn Bach, sygehusdirektør for Slagelse og Næstved Sygehuse, understreger, at arbejdet med at få genoprettet neurologisk afsnit i Slagelse stadig er i gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sygehusdirektør efter afgørelse: Patienter kan være trygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehusdirektør efter afgørelse: Patienter kan være trygge
Opdateret 20. november 2017 kl. 12:54
Sjælland - 20. november 2017 kl. 07:30
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det sidste halve år har Slagelse Sygehus ikke kunnet modtage akutsyge neurologiske patienter, fordi Styrelsen for Patientsikkerhed ikke vurderer, at sygehusets neurologiske afsnit har tilstrækkeligt kvalificerede speciallæger, der kan bistå Akutafdelingen.

arrow Læs også: 73-årig døde som følge af behandling: Nu tilkendes stor erstatning

Sjællands Universitetshospital Roskilde modtager derfor alle patienter med tegn på epilepsi, hjerneblødning eller slagtilfælde. Det er netop her, de pårørende til Venny Mortensen året før forsøgte at få den 73-årige mand overført til.

Avisen spurgte sygehusdirektør Vagn Bach, hvordan udsigterne er til at få påbuddet fjernet.

- Vi følger selvfølgelig styrelsens påbud, det er en proces, der ikke stopper umiddelbart. Rekruttering af neurologer er den helt store udfordring over hele landet, men vi arbejder også med kompetenceudvikling på Akutafdelingen. Det betyder, at vi har lavet et uddannelsesprogram for lægerne i Akutafdelingen, siger Vagn Bach.

Han slår imidlertid fast:

- Patienter og pårørende kan være fuldstændigt trygge, vi har et godt og velfungerende sygehus. Men selvfølgelig er der altid ting, der kan gøres bedre, og det arbejder vi på, siger Vagn Bach.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.