26. april 2019
Arkiv
Arkiv
Foto: Foto: Christian Mikkelsen (Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styr på patientsikkerheden igen: Styrelse skamroser sygehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Styr på patientsikkerheden igen: Styrelse skamroser sygehus
Sjælland - 09. januar 2019 kl. 16:23
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det her har været et ualmindeligt positivt forløb set fra vores side af.

arrow Læs også: Styrelse: Holbæk Sygehus igen »sikkert« for medicinske patienter

Sådan lyder det fra Anette Lykke Petri, enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed, om Holbæk Sygehus' håndtering af styrelsens påbud om at få styr på behandlingen af medicinske patienter. Et påbud, som styrelsen nu har ophævet igen meget hurtigt, i forhold til det normale forløb på området.

- Både ledelsen og personalet på den medicinske afdeling såvel som sygehusets ledelse har i den grad arbejdet med at få tingene op og køre ordentligt igen. Det er i ikke hver dag, vi ser den slags i forhold til de påbud, vi giver landets sygehuse, Det er selvfølgelig mege, meget glædeligt set fra vores side af, siger Anette Lykke Petri.

Ifølge enhedschefen hører det også til sjældenhederne, at et sygehus og en sygehusafdeling får ophævet den type af påbud, som Holbæk Sygehus' medicinske afdeling fik i april sidste år, så hurtigt igen.

- De har arbejdet meget seriøst med patientsikkerheden, og det er også lykkes dem på relativt kort tid at få det ophævet igen. Det er bestemt ikke hverdag, at et påbud af den type bliver ophævet så hurtigt, siger hun.