28. maj 2020
139 mennesker er nu døde med coronavirus Covid-19 i Danmark,  blandt indlagte patienter i Region Sjælland er 25 mennesker, der havde fået konstateret Covid-19 døde.
139 mennesker er nu døde med coronavirus Covid-19 i Danmark, blandt indlagte patienter i Region Sjælland er 25 mennesker, der havde fået konstateret Covid-19 døde.
Foto: Tine Fasmer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadig færre er indlagt med Covid-19 på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadig færre er indlagt med Covid-19 på Sjælland
Sjælland - 03. april 2020 kl. 15:58
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går den rigtige vej, selv om udsvingene er små. Fredagens optælling af indlagte med coronavirus Covid-19 fortsætter faldet fra 2. april, både på landsplan og i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

I Region Hovedstaden er der nu 240 indlagte patienter, seks færre end torsdag, og i Region Sjælland er antallet 85, et fald på en enkelt.

18 patienter i Region Sjælland er indlagt på intensiv, og ud af dem er 13 i respirator.

I Region Hovedstaden er 62 patienter så syge, at de er indlagt på intensiv afdeling, ud af dem får 43 respiratorbehandling.

På landsplan er 139 danskere nu døde med sygdommen mod 123 dagen før. Men heldigvis har 1093 mennesker ud af de nu i alt 3386 bekræftede smittede i Danmark overstået Covid-19.

25 mennesker i Region Sjælland, fire flere end torsdag, er døde med Covid-19. Region Sjælland opgør patienter, som er døde med en bekræftet COVID-19 diagnose på et af regionens sygehuse, men selve dødsårsagen er ikke nødvendigvis COVID-19.

Det kan ikke direkte sammenlignes med opgørelsen fra Statens Serum Institut.

De nationale tal omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist Covid-19-infektion. Infektionen er ikke nødvendigvis den direkte årsag til dødsfaldet. 

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?