2. juni 2020
Twitch.tv. Netflix for spilleentusiaster. Vælg spil og følg et hav af streamere spiller valgt spil. Kan også bruges til at vurdere spillene før køb.
Twitch.tv. Netflix for spilleentusiaster. Vælg spil og følg et hav af streamere spiller valgt spil. Kan også bruges til at vurdere spillene før køb.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spil-TV i lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spil-TV i lommen
Opdateret 16. september 2019 kl. 12:23
Sjælland - 16. september 2019 kl. 12:00
Af Joe Kniesek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Computerspil er ikke længere noget man skal spille for at kunne nyde. Takket været live-streamingsservice som YouTube, Facebook men især igennem platforme Twitch eller Mixer kan alle følge med i andres oplevelser i spilleverden. Hele fælleskaber dannes omkring et spil eller en "streamer", hvor spillere som Ninja (Fortnite), Asmondgold (World of Warcraft) eller Dr. Disrespectfull(diverse skydespil) har stjernestatus med millionvis af følgere. Men ikke kun computerspil kan nydes igennem ovennævnte apps, spiludvikler, musikere, talkshows og podcast benytter platformene til at komme ud til et større publikum.

Et tip til forældre til spilleglade børn. Platformene Twitch og Mixer er opdelt i spil, som ved et simpelt klik fører til et hav af streamer. Her kan man i ro og fred vurdere spillene før et eventuel køb, da det ikke er højglansproduceret spil-beskrivelser, men det reele gameplay.


Mixer.com med live streaming af spil - døgnet rundt, som for eksempel bonde-gårdsimulator "Farming Simulator"

Twitch og Mixer er gratis - dog forbundet med visning af annoncer før de fleste streams.

Link: Twitch - findes både som website som app til download på pc/mac

Link: Mixer.com

Twitch.tv
Streamings-tv Mixer
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?