15. juli 2020
Brigitte Klintskov Jerkel har siddet i Folketinget siden december 2016, hvor hun vikarierede for daværende erhvervsminister Brian Mikkelsen. Ved valget i juni fik hun permanent plads. Foto: Janus Spøhr.
Brigitte Klintskov Jerkel har siddet i Folketinget siden december 2016, hvor hun vikarierede for daværende erhvervsminister Brian Mikkelsen. Ved valget i juni fik hun permanent plads. Foto: Janus Spøhr.
Foto: Janus Spøhr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slidt togbane: K-politiker undrer sig over ministersvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slidt togbane: K-politiker undrer sig over ministersvar
Sjælland - 14. oktober 2019 kl. 18:02
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Transportminister Benny Engelbrecht (S) kommer til at skulle svare på flere spørgsmål i sagen om de slidte skinner på lokalbanen Østbanen.

arrow Læs også: Tanja Larsson klar til sin første store sag på tinge - Østbanen

De Konservatives Brigitte Klintskov Jerkel varsler nemlig flere spørgsmål til transportministeren efter han tidligere her på Sn.dk lagde ansvaret for banens ringe tilstand over på Region Sjælland, der driver banen.

- Jeg undrer mig over ministerens svar, siger hun med henvisning til, at Region Sjællands regionsrådsformand Heino Knudsen flere gange har meldt ud, at regionen ikke har penge i kassen - eller mulighed for at låne - til at renovere banen.

- Når nu transportministerens egen partifælle har givet udtryk for de her ting, synes jeg, det er ærgerligt, at ministeren er så afvisende over for at hjælpe. Det er jo pendlere, studerende og medarbejdere i virksomheder, det her går ud over, siger Brigitte Klintskov Jerkel til Sn.dk.

arrow Minister om Østbanen: Ansvar for slidte skinner er Region Sjællands
14. oktober 2019 kl. 11:11 Opdateret: kl. 10:38
arrow Lokalpolitikere i fælles front for slidt togbane
09. oktober 2019 kl. 16:25 Opdateret: kl. 16:09
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?