10. august 2020
Går turen ud i det blå, er der inspiration til nye oplevelser på visitudkanten.dk
Går turen ud i det blå, er der inspiration til nye oplevelser på visitudkanten.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællændere deler skjulte perler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællændere deler skjulte perler
Sjælland - 15. juli 2020 kl. 09:29
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kender du Stigsnæs Kystbatteri, Udsigten ved Tibirke Bakker eller Badesøen ved Borup? Og hvad med Vandhaverne i Albertslund eller Bænken om bøgen nær Ejby med udsigt mod Dejligheden og Isefjorden?

En ny hjemmeside visitudkantsdanmark.dk har set dagens lys, og det er meningen, at vi alle skal dele ud af de lidt mere ukendte yndlingssteder.

Kampagnen er igangsat af det danske brændstofselskab Go'on, som i flere år har hyldet lokale ildsjæle i en konkurrence, hvor man kan indstille og stemme på Årets Lokale Ildsjæl.

- Ideen om at lave VisitUdkantsdanmark.dk opstod på et tidspunkt, hvor vi egentlig havde droppet alt om, at skulle afholde konkurrencen i år. Men det gav alligevel ikke mening for os at aflyse en hyldest af de lokale ildsjæle, for de arbejder jo videre i kulissen, selv om rigtig meget har været i dvale de seneste måneder. Så kombinationen af at vise yderområderne i Danmark frem og samtidig med, at vi kan sætte fokus på de mange ildsjæle, det gav god mening, forklarer Mick Kjær, administrerende direktør i Go'on i en pressemeddelelse.

Danmarkskortet er allerede ved at være pænt fyldt med flere prikker, og der er nok af inspiration at hente, hvis turen går til Fyn eller Jylland. Men måske skal der en prik ind fra dig. Hvis du ellers vil dele din hemmelighed.

Måske skule man sætte en prik eller to i Nordvest- og Vestsjælland?

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?