15. december 2017
Henrik Karlshøj Madsen (tv) og Thomas Karlshøj Madsen (th) har travlt med at harve, gødske og så, når forårssolen endelig bryder gennem skyerne. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Karlshøj Madsen (tv) og Thomas Karlshøj Madsen (th) har travlt med at harve, gødske og så, når forårssolen endelig bryder gennem skyerne. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Solen giver arbejde til Thomas og Henrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Solen giver arbejde til Thomas og Henrik
Sjælland - 15. april 2017 kl. 08:33
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Power Control« står der på siden af den røde Massey Ferguson-traktor. Den står i laden hos landbruget Brdr. Madsen & Søn I/S lige uden for Haslev. Bedriften er ikke længere ejet af to brødre, men af Henrik Karlshøj Madsen og sønnen Thomas Karlshøj Madsen.

Mens den brede befolkning først rigtigt fornemmer foråret nu, så har landmanden fornemmet foråret siden 1. marts. Nu skal Thomas Karlshøj Madsen i gang med at gøre traktoren klar, så den kan køre i marken med kort varsel. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

For selv om han har kontrol over maskinens voldsomme kræfter, så er der én ting, han slet ikke har nogen indflydelse på. Nemlig vejret. Alligevel er han afhængig af det.

- Vejret er vores arbejdsgiver. Når det er strandvejr, så er vi aldrig med på stranden. Og måske kan vi ikke tage med til en påskefrokost, fordi arbejdet i marken trækker ud. Men så har vi til gengæld friheden. Det er vilkårene. »It's the game«, forklarer 33-årige Thomas Karlshøj Madsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.