24. juli 2019
Det nyåbnede afsnits overlæge Margaretha Dramsdahl har sammen med afdelingssygeplejerske Molly Hjort Møller brugt den seneste måned på at få sat et godt personale-hold. Foto: Tine Fasmer
gallery icon

Se billedserie

Det nyåbnede afsnits overlæge Margaretha Dramsdahl har sammen med afdelingssygeplejerske Molly Hjort Møller brugt den seneste måned på at få sat et godt personale-hold. Foto: Tine Fasmer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder fra Psykiatrisygehusets nye afsnit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder fra Psykiatrisygehusets nye afsnit
Sjælland - 25. september 2018 kl. 15:38
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det sidste retspsykiatriske afsnit - afsnit 9 - med 12 sengepladser på Psykiatrisygehuset i Slagelse er efter tre år endelig klar til brug, og på mandag den 1. oktober flytter de første patienter ind.

- Jeg har erfaret, hvor udfordrende det kan være at rumme retspsykiatriske patienter i den almene psykiatri, og med de retspsykiatriske patienter har vi jo både et behandlingsmæssigt ansvar, men også et sikkerhedsmæssigt ansvar for samfundet. Vi skal opbygge en behandlingsmæssig kultur og en tværfaglighed, der i størst muligt omfang kan bidrage til, at patienten selv kan medvirke til behandling, bedring af sine funktioner og rehabilitering ud i samfundet igen, siger overlæge på det nye afsnit Margaretha Dramsdahl.

Hun er norsk, men har arbejdet siden 2013 i Region Sjællands psykiatri. Den ny afdelingssygeplejerske er Molly Hjort Møller.

Ligesom de første patienter, der flytter ind i afsnittet, kommer grundstammen i personalegruppen også fra andre job i huset for at sikre, at Psykiatrisygehusets kultur og arbejdsmetoder videreføres.

- For alle ansatte skal patienten være i centrum, og vi arbejder alle for det samme mål. Det pædagogen ser, ser sygeplejersken måske ikke - og omvendt. Derfor arbejder vi med tværfaglige team, som gerne skal give et mere bredt billede af patienten, siger Molly Hjort Møller.