25. april 2019
Midt- og Vestsjællands politi afholder razzia i og omkring Kalundborg natten mellem fredag den 14. december og lørdag den 15. december 2018.
gallery icon

Se billedserie

Midt- og Vestsjællands politi afholder razzia i og omkring Kalundborg natten mellem fredag den 14. december og lørdag den 15. december 2018.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Razzia: Politiet tjekkede julefrokostgæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Razzia: Politiet tjekkede julefrokostgæster
Opdateret 15. december 2018 kl. 18:35
Sjælland - 15. december 2018 kl. 18:23
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julefrokosterne er over os. Det betyder en masse at drikke. Derfor er politiet også aktive, når julefrokostgæsterne ruller hjem efter timer i kollegaernes selskab.

Natten mellem fredag og lørdag var Midt- og Vestsjællands Politi aktivt til stede i Kalundborg og omegn, hvor man gennemførte en større sprit-razzia.

Også Sydsjælland og Lolland Falster Politi var i samme tidsrum på spiritusrazzia.

I det hele taget har politiet stor fokus på spritsbilister.

I en stor, national indsats gennemfører landets 12 politikredse i 2018 og 2019 tilsammen op mod 100.000 spirituskontroller. Førerne af motorkøretøjer, både to- og firehjulede, udvælges tilfældigt, og kontrollerne gennemføres på alle typer vejstrækninger, på alle tider af døgnet og jævnt fordelt over ugens dage.

Baggrunden for det øgede fokus er, at der sidste år blev dræbt 36 personer mens 175 kom alvorligt til skade i spritulykker.