5. december 2020
Anne Møller Ronex (R) er genvalgt til spidskandidat til regionsrådet. Foto: Tine Fasmer
Anne Møller Ronex (R) er genvalgt til spidskandidat til regionsrådet. Foto: Tine Fasmer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikale har genvalgt spidskandidaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikale har genvalgt spidskandidaten
Sjælland - 17. november 2020 kl. 16:30
Af Tine Fasmer

Da Anne Møller Ronex fra Holbæk stillede op til regionsrådet i Region Sjælland første gang i 2013 stod hun øverst på Det Radikale Venstres liste. Det gjorde hun også ved regionsrådsvalget i 2017. Og partiet har netop genvalgt hende som spidskandidat til det kommende regionsrådsvalg 16. november 2021.

- Det varmer virkelig, at jeg har fået fuldtonet opbakning fra baglandet, siger Anne Møller Ronex.

I sin første fireårige periode sad hun som ene radikale. I denne periode har hun fået selskab af Lars Hoppe Søe, der også er byrådspolitiker i Næstved.

- Det er meget givende at være blevet en duet, vi er gode til at arbejde sammen, og Lars er en garvet kommunalpolitiker, så han er god til at sætte andre vinkler på arbejdet i regionen, siger Anne Møller Ronex.

Det Radikale Venstre udgør sammen med Venstre og Konservative en sammentømret blå blok, og det forventer Anne Møller Ronex vil fortsætte.

- Vi er langt fra enige om alt, men der er en god lydhørhed, og jeg oplever også, at de to andre partier er villige til at bøje sig mod vores ønsker.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?