24. oktober 2019
Omplaceringerne i Psykiatrien handler blandt andet om, at forsøg med brugerstyrede senge på Oringe Vordingborg skal gøres permanent, siger psykiatridirektør Michael Werchmeister. Foto: Mie Neell
Omplaceringerne i Psykiatrien handler blandt andet om, at forsøg med brugerstyrede senge på Oringe Vordingborg skal gøres permanent, siger psykiatridirektør Michael Werchmeister. Foto: Mie Neell
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Psykiatrien forflytter og fyrer folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykiatrien forflytter og fyrer folk
Sjælland - 10. april 2018 kl. 16:02
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De psykiatriske sygehuse i Roskilde, Slagelse og Vordingborg kan alle blive ramt af, at Psykiatrien i Region Sjælland skal finde 23 millioner kroner.

arrow Læs også: Presset psykiatri undgik massefyring

Det fortæller magasinet Dagens Medicin.

Ifølge magasinet har 30 ansatte - fordelt på alle faggrupper - tirsdag fået at vide, at de enten omplaceres eller får en fyreseddel.

Psykiatridirektør Michael Werchmeister udtaler til Dagens Medicin, at omflytningerne blandt andet skyldes, at politikerne i Region Sjælland har ønsket at gøre et forsøg permanent.

Det drejer sig om projektet med brugerstyrede senge i Psykiatrien Syd i Vordingborg, som dels skal fortsætte og udbredes til de to andre sengeenheder.

Desuden har det betydning, at Arbejdstilsynet har givet et påbud til Psykiatrien Øst i Roskilde.

- Et andet satspuljeprojekt, vi gerne vil fortsætte efter bevillingens udløb, er akutte ambulante teams. Yderligere er der Relations- og Deeskaleringskonceptet, som er vores flagskib til at nedbringe tvang. Det skal udbredes til samtlige medarbejdere. Dertil kommer et påbud fra arbejdstilsynet i Roskilde, som betyder, at man bliver nødt til at sikre ekstra bemanding, udtaler Michael Werchmeister til Dagens Medicin.

arrow Psykiatere må udskrive ikke færdigbehandlede patienter
10. april 2018 kl. 23:35 Opdateret: kl. 23:36