23. januar 2020
PostNord Danmarks posthus hos Meny i Karlslunde i Hundige. 
Fotograf Henrik Petit
PostNord Danmarks posthus hos Meny i Karlslunde i Hundige. Fotograf Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PostNord chokerer: Nu bliver det markant billigere at sende pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PostNord chokerer: Nu bliver det markant billigere at sende pakker
Sjælland - 27. september 2019 kl. 11:27
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra på tirsdag bliver det markant billigere at sende pakker med PostNord fra alle landets posthuse og pakkebokse.

Det oplyser PostNord i en pressemeddelelse.

Typisk vil man kunne sende sin pakke 10 til 30 kr. billigere end i dag – mens prisen på nogle af de tungere pakker sænkes med helt op til 90 kr.

- Billigere pakker og forenklinger skal gøre det endnu mere attraktivt at sende med PostNord, når noget skal fra A til B. Med vores nye priser går vi nu til danskerne med markant skarpere priser på dag-til-dag-levering af pakker, siger Stine Sander, chef for eCommerce i PostNord Danmark.

PostNord kan fra 1. oktober også tilbyde en række nye services på posthusene. Fx kan man nu få en kvittering sendt til sin email, når man indleverer en pakke på posthuset.

Og på 200 af de største posthuse er det muligt at få scannet sin pakke, når den indleveres, så modtageren kan følge den i Track & Trace. Den service vil fra starten af det nye år blive rullet ud til alle PostNords udleveringssteder.

- Det er noget, særligt de mindre erhvervsdrivende har efterspurgt, så de kan vise deres kunder, at pakken er på vej. Det har vi naturligvis lyttet til, og jeg er rigtigt glad for, at vi nu har en smart løsning, der kan efterkomme vores kunders ønsker, siger Stine Sander.

En række posthuse får også opsat printere. Det giver mulighed for, at man kan få printet sin pakkelabel, som man har købt online, ligesom man kan få udskrevet en fysisk kvittering for de pakker, man har indleveret.

Til at starte med opsættes printerne på 200 posthuse, men målet er, at 800 af PostNords udleveringssteder skal have en printerløsning i løbet af 2020.

Samtidig forenkler PostNord sine pakkepriser, så det koster det samme at sende en pakke, uanset om man køber sin pakkelabel på posthuset eller benytter en af PostNords mange selvbetjeningsløsninger.