21. januar 2019
På disse strækninger er der ifølge  vejdirektoratet risiko for meget tæt trafik og kødannelse i pinsen, især på »store udrejsedag« i morgen fredag. Grafik: Vejdirektoratet.
På disse strækninger er der ifølge vejdirektoratet risiko for meget tæt trafik og kødannelse i pinsen, især på »store udrejsedag« i morgen fredag. Grafik: Vejdirektoratet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på: Her er der risiko for køer i pinsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på: Her er der risiko for køer i pinsen
Sjælland - 17. maj 2018 kl. 08:02
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stor risiko for bilkøer og ekstra rejsetid omkring Rute 21 og Vestmotorvejen såvel som flere andre vejstrækninger, når pinseferien indledes i morgen eftermiddag, fredag. Sådan lyder det i trafikprognose fra Vejdirektoratet, skriver DAGBLADET, Nordvestnyt og Sjællandske.

»Pinsens eneste store udrejsedag er fredag. Her blander myldretidstrafikken sig med ferietrafikken, og det giver stor risiko for kødannelse og ekstra rejsetid«, lyder det i prognosen.

Ud over Vestmotorvejen og Rute 21 ventes der også meget trafik hen over fynske motorvej og E45 motorvejen i Jylland, såvel som på motorvejen ved Roskilde, Hillerødmotorvejens forlængelse samt mellem Hornbæk og Tisvildeleje.

Også i forbindelse med hjemrejsetrafikken søndag og mandag venter Vejdirektoratet tæt trafik, om end mindre tæt end fredag:

»I tilfældet af godt vejr vælger mange dog at køre senere end planlagt for at få den sidste sol med. Det kan betyde, at trafikken samler sig sidst på dagene. Det kan også få folk til at tage en ekstra nat i sommerhuset, så de kører direkte på arbejde fra sommerhuset tirsdag. Myldretidstrafikken denne morgen ind til de større byer kan derfor blive mere tæt end sædvanligt«, lyder det i prognosen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.