20. juni 2021
PFA*s Pensionskunder i Region Sjælland kan se frem til ekstra penge på pensionskontoen, efter PFA havde forrentet kundernes penge med otte procent i 2020. Foto: Lars Kimer.
PFA*s Pensionskunder i Region Sjælland kan se frem til ekstra penge på pensionskontoen, efter PFA havde forrentet kundernes penge med otte procent i 2020. Foto: Lars Kimer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: PFA deler ud af 2020-overskuddet til kunderne: Flere tusinde ekstra på pensionsopsparing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PFA deler ud af 2020-overskuddet til kunderne: Flere tusinde ekstra på pensionsopsparing
Sjælland - 18. maj 2021 kl. 09:38
Af Tomas Revsbech

Omkring 52.000 PFA-kunder i Region Sjælland får i gennemsnit sat 3500 kroner ekstra ind påd eres pensionsopsparinger i år.

Det oplyser pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Årsagen er, at PFA i 2020 - trods Corona - har forrentet pensionskundernes indsatte penge med otte procent. Det er det overskud, der nu gives tilbage til kunderne via PFA's pensions model for overskuds- og risikodeling kaldet PFA Kundekapital.

- Vi er glade for, at vi i et udfordrede år med corona igen har skabt et overskud, som vi kan fordele til vores kunder i form af ekstra forrentning af kundernes individuelle KundeKapital. Det bekræfter, at vi sammen med vores kunder står på et stærkt økonomisk fundament. Det giver en god ballast for vores fortsatte arbejde med at hjælpe kunderne med at skabe rammerne om det gode liv - både økonomisk og når det kommer til deres sundhed, boligbehov, senkarriere og ønsker til en grøn og bæredygtig nutid, siger Allan Polack, PFA's administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Alt i alt kan PFA's kunder på landsplan se frem til at modtage 1,7 milliarder kroner.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?