20. november 2017
Anklagerne mod KLH Isolering og andre firmaer gælder ikke kun isolering af huse, der allerede er isoleret. Tidligere i år fortalte Birthe Christoffersen fra Sorø her i avisen, hvordan hun havde købt og betalt for isolering hendes hus- hvorefter det viste sig, at hulmuren var tom for isolering. Foto: Thomas Olsen.
Anklagerne mod KLH Isolering og andre firmaer gælder ikke kun isolering af huse, der allerede er isoleret. Tidligere i år fortalte Birthe Christoffersen fra Sorø her i avisen, hvordan hun havde købt og betalt for isolering hendes hus- hvorefter det viste sig, at hulmuren var tom for isolering. Foto: Thomas Olsen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye anklager om snyd med hulmursisolering: Håndværkere kræver øget kontrol med tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye anklager om snyd med hulmursisolering: Håndværkere kræver øget kontrol med tilskud
Sjælland - 02. juni 2017 kl. 14:29
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Isoleringsfirmaer som KLH Isolering, der har hovedsæde i Fuglebjerg, bliver igen beskyldt for at fifle med hulmursisoleringsopgaver for husejere såvel som tilskuddene til hulmursisolering.

arrow Læs også: Håndværkere: Vi har bevis for isolerings-bedrageri

Ifølge DR's forbrugerprogram Kontant har isoleringsfirmaerne hulmursisoleret hundredvis af huse, der allerede var isolerede. Derefter har de fejlagtigt indberettiget isoleringen og fået tilskud fra Energispareordningen, som om husene slet ikke er isoleret og dermed opnået større tilskud, end de ellers var berettiget til. Firmaerne er en gang tidligere i år blevet anklaget af Kontant for at snyde med tilskuddene og hulmursisoleringsopgaverne.

Hos brancheforeningen Dansk Isoleringsgaranti, der hovedsagligt består af en række små, sjællandske håndværksmestre, har man i flere omgange anklaget KLH Isolering og andre store isoleringsfirmaer for at snyde med tilskuddene bevidst.

Talsmand Frederik Glob fortæller til DAGBLADET og Nordvestnyt, at kontrollen med ordningen bør strammes op. Energiselskaberne, som står for kontrollen, skal simpelthen kontrollere mere og bruge grundigere redskaber, end de gør nu.

- Det er nemmere at få uberettiget energitilskud end at bestille end pizza uden ost. Tilskudsordningerne og kontrollen af det bør laves om. Principielt burde man ligefrem skrotte tilskuddene. Hvorfor skal man have tilskud til isolering, når det alligevel giver en besparelse på elregningen bagefter?, spørger Frederik Glob retorisk.

Advokat og bestyrelsesformand i KLH Isolering, Jesper Mieritz, Køge, har ingen kommentarer til sagen og henviser til firmaets direktør Lotte Quist. Det er endnu ikke lykkedes at få kontakt med direktøren.

arrow KLH Isolering: Vi er udsat for karaktermord
26. januar 2017 kl. 13:05 Opdateret: kl. 11:12
arrow Politikere er oprørte over muligt tilskuds-snyd
26. januar 2017 kl. 14:50 Opdateret: kl. 08:04
arrow Konkurrenter politianmelder isoleringsfirma
26. januar 2017 kl. 22:02 Opdateret: kl. 09:21
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk