23. juni 2021
Søren Johannesen efter udnævnelsen til journalistisk chefredaktør.
Søren Johannesen efter udnævnelsen til journalistisk chefredaktør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chefredaktør til tre aviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chefredaktør til tre aviser
Sjælland - 07. maj 2021 kl. 14:10
Af Bente Johannessen

Journalist Søren Johannesen er ansat i en nyoprettet stilling som journalistisk chefredaktør ved Sjællandske Mediers tre dagblade DAGBLADET, Nordvestnyt og Sjællandske.
Søren Johannesen skal være med til at udvikle journalistikken på sn.dk og i de tre dagblade, der udkommer på Sjælland syd og vest for København.

  • Målet er, at både sn.dk og aviserne fortsat skal være stærke lokale talerør, men at journalistikken også skal kunne favne videre. De gode lokale historier skal have flere læsere, de og en bredere debat skal være med til at knytte Sjælland sammen, og sn.dk og de tilknyttede aviser skal sikre, at sjællandske synspunkter også høres på Christiansborg og i resten af landet, fortæller ansv. chefredaktør Bente Johannessen

Søren Johannesen kommer til Sjællandske medier fra en stilling på Christiansborg, hvor han det seneste år har været ansat i Dansk Folkepartis presseafdeling, bl.a. som redaktør for Dansk Folkeblad. En større del af karrieren har ligget i Aller-koncernen, hvor han senest har været først redaktionschef og siden ansv. chefredaktør ved flagskibet Familie Journal.


  • Vi er sikre på, at vi har fundet den helt rigtige journalistiske chefredaktør til at bidrage til Sjællandske Mediers videre redaktionelle udvikling, siger Bente Johannessen.

Søren Johannesen tiltræder 1. juli og vil indgå i Sjællandske Mediers chefredaktion

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?