18. marts 2018
Mere end 700.000 tusind børn og unge, deltager i Skolernes Motionsdag, nu vil Dansk Firmaidræt også have de voksene til at dyrke motion inden efterårsferien.
Mere end 700.000 tusind børn og unge, deltager i Skolernes Motionsdag, nu vil Dansk Firmaidræt også have de voksene til at dyrke motion inden efterårsferien.
Foto: Dansk Firmaidrætsforbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal voksne også have motionsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal voksne også have motionsdag
Sjælland - 12. oktober 2017 kl. 13:18
Af Nikolaj Halling Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En forholdsvis ny tradition skal få folk på arbejdspladserne til at bevæge sig mere. Ligesom skolernes motionsdag, hvor glade børn trækker i motionstøjet, så skal medarbejdere ude på arbejdspladserne også til at være aktive sammen den sidste fredag inden efterårsferien. Arbejdspladsernes Motionsdag arrangeres for tredje gang, og dagen er en bølge af socialt samvær og fysisk aktivitet, der rammer hundredvis af danske arbejdspladser og tolv kommuner
.
Mænd og kvinder i alle aldre bliver udfordrede i alt fra yoga på kontorstole, teambuilding, gamle skolegårdslege, crossfit og løsningen af et mordmysterie det bare lidt af hvad der venter medarbejderne.

-Vores ambitioner for Arbejdspladsernes Motionsdag er store, Vi ønsker at skabe en årlig tilbagevendende tradition, I år er det tredje år i træk der arrangeret Arbejdspladsernes Motionsdag vi håber også, at vi med Arbejdspladsernes Motionsdag kan skabe fællesskaber, når arbejdspladser mødes på tværs i lokalområdet. Vi tilbyder gratis aktiviteter og motion, siger formand for Dansk Firmaidrætsforbund Peder Bisgaard.

Danskere samles om traditioner, og motion på arbejdspladsen, dette giver en unik mulighed for at skabe fællesskab tværs af arbejdspladser. I år er der over 20.000 medarbejdere som deltager.

Kulturminister bakker op

Kulturminister Mette Bock (LA) bakker op og opfordrer virksomheder til at være med.

- Arbejdspladsernes Motionsdag er et vigtigt initiativ til at gøre danskerne mere aktive i hverdagen. Derfor glæder det mig, at flere arbejdspladser og deres medarbejdere har valgt at støtte op, jeg opfodrer flere virksomheder til at deltage, så flere får sved på panden og et smil på læben. Sammen med kulturministeriet har vi afsat tid til at deltage og det glæder jeg mig meget til, siger kulturminister Mette Bock.

Lokalt her på Sjælland kan Arbejdspladsernes Motionsdag opleves i, Hillerød, Slagelse, Vordingborg.

Oversigt over hvad der sker i de tre byer

Hillerød: Klokken 06.30-07.25: indoor bike (spinning). Klokken 08.00-09.00: træning med humor for (rigtige) mænd. Klokken 12.00-12.45: indoor bike – for de hurtige. Klokken 15.00-16.00: træning med humor igen. Klokken 16.00- 18.00: Drop Inn-fredags-floorball for alle.
Slagelse: Rådhuspladsen i Slagelse klokken 09.30: Motionsevent med certificeret instruktør. Casper Brands plads i Korsør Klokken 11.00: Motionsevent med certificeret instruktør.
Vordingborg: Klokken 11.00-11.30. Borgmester Michael Seiding Larsen (V) og professionel instruktør laver motionsevent, i Algade. Klokken: 11.30-13.00. gå- og løbetur ved Oringepynten. Klokken: 14.00-16.00. kollegabadminton, Vordingborghallen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.