25. november 2017
Helle Søeberg kommer fra et job som kommunaldirektør i Herlev Kommune. Foto: PR
Helle Søeberg kommer fra et job som kommunaldirektør i Herlev Kommune. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mormor bliver brandmand på Vestsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mormor bliver brandmand på Vestsjælland
Opdateret 21. marts 2016 kl. 12:55
Sjælland - 20. marts 2016 kl. 10:43
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. april sætter Helle Søeberg sig i stolen som direktør for Vestsjællands Brandvæsen. Det har et enigt ansættelsesudvalg netop besluttet.

Helle Søeberg kommer fra et job som kommunaldirektør i Herlev Kommune, og har tidligere været med til at opstarte forsyningsselskabet HOFOR. De erfaringer vil hun bruge i sit nye job.

- Jeg har lært vigtigheden af at huske, hvad kerneopgaven er i en virksomhed. Eller sagt med andre ord; hvem, der betaler lønnen. Her er det borgere og virksomheder, og derfor skal der være fokus på det, siger Helle Søeberg.

Vestsjællands Brandvæsen blev skabt ved en fusion af de eksisterende beredskaber i Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Lejre og Sorø kommuner per 1. januar 2016. Og det er vigtigt at huske, mener hun.

For ud over at holde styr på brandvæsnets drift og leve op til effektiviseringskrav, så skal der også arbejdes med at skabe en virksomhedskultur, forklarer hun.

Helle Søeberg bor i Nødebo i Hillerød kommune. Hun har været gift i mere end 30 år, har to børn og tre børnebørn på et, tre og seks år.

Og det er netop familielivet, der fylder i fritiden.

- Det største projekt ud over arbejdet er at være mormor. Det rydder kalenderen. Jeg tror især, drengen synes, at det er sjovt med mormor som brandmand, siger hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.