15. december 2017
Michelle Gulbæk Serve. Privatfoto
Michelle Gulbæk Serve. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mit bedste råd: Lyt til dem på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mit bedste råd: Lyt til dem på gulvet
Sjælland - 09. oktober 2017 kl. 09:00
Af Signe Aarestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende tid spørger vi forskellige mennesker, hvad der vil være det bedste råd, de kan give til den kommende regionsrådsformand. Denne gang har vi talt med Michelle Gulbæk Serve, fællestillidsrepræsentant og sygeplejerske på Sjællands Universitetshospital i Roskilde:

- Mit bedste råd til den kommende regionsrådsformand er at lytte til de mennesker, der rent faktisk er der, hvor det sker. Jeg oplever tit, at politikere lytter mere til embedsmændene end til de mennesker, som er på gulvet og ved, hvad der foregår. Hvis du vil vide noget om sygeplejerskernes arbejde, så spørg sygeplejerskerne. Vil du vide noget om lægerne, så spørg dem. Og ikke kun lederne og direktørerne, for det giver en anden virkelighed.

Lyt til organisationerne, for de har kontakt til deres medlemmer.

Hvis man lytter til befolkningen, så tror jeg, at man får et mere nuanceret billede af virkeligheden. Man skal ikke male et billede, der er for sort, men heller ikke et der er for lyserødt. Det skal være realistisk. Og nogle gange føler jeg ikke, at politikerne forholder sig til den konkrete virkelighed.

Hvis man lytter til dem på gulvet også, tror jeg, at man vil forstå, at man ikke kan presse citronen mere, uden at det går ud over patienterne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.