26. marts 2019
DF-sundhedsordfører Liselott BLixt, der er valgt i Solrød/Greve-kredsen mener, man bør se på, om der skal indføres et fælles it-system i hele landet. Foto: Lars Ahn Pedersen.
DF-sundhedsordfører Liselott BLixt, der er valgt i Solrød/Greve-kredsen mener, man bør se på, om der skal indføres et fælles it-system i hele landet. Foto: Lars Ahn Pedersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mia.-regning for at skrotte udskældt it-system chokerer sundhedsordfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mia.-regning for at skrotte udskældt it-system chokerer sundhedsordfører
Sjælland - 26. september 2018 kl. 11:47
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om regningen for at skrotte Sundhedsplatformen i Region Sjælland og i Region Hovedstaden kan løbe op i flere milliarder kroner og tage 3-5 år at skifte ud, kan prisen for at beholde systemet i værste fald være højere.

arrow Læs også: Koster milliarder: Så dyrt bliver det (mindst) at skrotte Sundhedsplatformen

Det siger Dansk Folkepartis Sundhedsordfører Liselott BLixt til DAGBLADET og Nordvestnyt.

- Jeg synes, det her er forfærdeligt høje tal. Men jeg kunne godt tænke mig at tage en snak med Sundhedsministeren om dem. Vi må spørge os selv, hvad det vil koste, hvis vi ikke gør noget, både økonomisk og i menneskeliv, siger Liselott Blixt.

DF-ordføreren understeger, at hun ikke har lagt sig fast på om hun mener, om Sundhedsplatformen skal udskiftes eller ej.

Men man er nødt til at kigge mere end 3-5 år ud i fremtiden, som det vil tage at skaffe et nyt system og overveje, om man skal indføre et nyt it-system, der gælder for hele landet, mener hun.

- Når nu man i Venstre er begyndt at tale om, at regionerne skal nedlægges, som vi og de andre borgerlige partier også mener, er vi nødt til at se på, om vi kan skaffe et fælles it-system, der gælder i hele landet, siger Liselott Blixt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.