1. august 2021
Her er det ikke noget problem - men savner man lys over land - eller tastaturet - når man skriver, så kan man få små lamper, der passer til en computer. Foto: Rune Reggelsen Skjold
Her er det ikke noget problem - men savner man lys over land - eller tastaturet - når man skriver, så kan man få små lamper, der passer til en computer. Foto: Rune Reggelsen Skjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lys over land - eller knapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lys over land - eller knapperne
Sjælland - 12. oktober 2019 kl. 08:16

Digitalt tip: Er du - ligesom denne skribent - ikke begunstiget med lys i tastaturet på din bærbare pc, så kan det godt være lidt af en udfordring at skrive, når mørket kryber ind over os sidst på eftermiddagen i disse måneder.

Du kan naturligvis bare tænde lyset, men sidder du et sted, hvor lys ikke er så nemt at tænde for, så kan det være rart med et lille hjælpemiddel.

Det kan du få i form af en lille lampe, du kan sætte ind i en af USB-portene på din computer.

Lamperne fås i mange forskellige udgaver, men for størstedelens vedkommende har de en LED-pære, der kan lyse tastaturet op.

Lamperne fås i mange farver, former og størrelser og kan findes fra helt ned til ni kroner for de billigste og op til nogle hundrede, hvis man vil have en lampe med fod i smart design til at stille på bordet ved siden af sig. Det kan så give nogle udfordringer, hvis man ikke har et bord at sidde ved, men så kan man jo eventuelt investere i to udgaver.

Alternativt kan man finde en af de lamper, hvor foden kan tages af.

Lamperne fås i flere forskellige webshops, så herfra er rådet at skrive »usb lampe pc« i sin foretrukne søgemaskine, og så se på, hvad der dukker op, og hvad man kan lide.

Hvorom alting er, så bør den søgning kunne give noget oplysning - på flere niveauer.

rusk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?