4. juli 2020
Flere har lyst til at høre livemusik, og derfor er der brug for flere, som kan få koncerter og festivaler til at spille.
Flere har lyst til at høre livemusik, og derfor er der brug for flere, som kan få koncerter og festivaler til at spille.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær at arrangere live-musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær at arrangere live-musik
Opdateret 18. oktober 2019 kl. 08:08
Sjælland - 17. oktober 2019 kl. 21:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spillesteder og festivaler har fremgang. Derfor er der brug for flere dygtige livemusik-arrangører. Netop nu søger Musikmetropolen musikglade mennesker til forløbet »ViceTalents«, der skal klæde folk bedre på til at skabe gode musikarrangementer.

Fire sjællandske spillesteder danner i november og december rammen om ViceTalents II.

Forløbet er for alle over 15 år, men der er et begrænset antal pladser.

På Gimle i Roskilde får deltagerne en indføring i livemusikbranchen og booking, På Kulturium i Ishøj handler det om koncepter og om at søge penge til sine arrangementer. PÅ Richter i Gladsaxe får deltagerne indblik i, hvordan man bedst promoverer sit livearrangement, og endelig vil aftenen på Tapperiet i Køge give deltagerne viden om den praktiske planlægning og afvikling af et livearrangement.

Bag arrangementsrækken står Musikmetropolen, der er dannet af Albertslund, Ballerup, Frederikssund, Furesø, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Ishøj, Køge, Roskilde og Rødovre Kommuner.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?