6. december 2019
Man skal ikke stille kritiske spørgsmål i borgmester Erik Fabrins rolle i tildelingen af lejligheder i Gl. Holtegaard-Bredafondens boliger.
Man skal ikke stille kritiske spørgsmål i borgmester Erik Fabrins rolle i tildelingen af lejligheder i Gl. Holtegaard-Bredafondens boliger.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kritiker smækker med døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritiker smækker med døren
Opdateret 24. marts 2011 kl. 08:58
Sjælland - 22. marts 2011 kl. 07:00
Af Lars Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Man skal ikke være kritisk overfor Rudersdals borgmester, Erik Fabrin (V). Og man skal slet ikke stille spørgsmålstegn ved, hvordan han som formand for Gl. Holtegaard-Bredafondens bestyrelse har tildelt fondens lejligheder på Sundvej i Hellerup til en lang række venner og familiemedlemmer. Så bliver man fjernet.
arrow Læs også: Fabrin giver husly til endnu en ven

Sådan lyder vurderingen fra den konservative Claus Larsen, som smækker med døren efter sit formentligt sidste møde i Gl. Holtegaard-Bredafondens bestyrelse mandag eftermiddag.

- Jeg føler helt klart, at jeg er blevet smidt på porten, fordi jeg har været kritisk. Det kan godt være, at det er lovligt, at Erik Fabrin alene bestemmer, hvem der skal bo i de attraktive lejligheder i første parket til Øresund. Men jeg synes, at det er moralsk forkert, at en lang række venner og familiemedlemmer har fået tildelt boligerne. Det minder om pamperi, og det har jeg påpeget. Derfor er jeg nu ikke længere ønsket i fondsbestyrelsen, siger Claus Larsen til Frederiksborg Amts Avis.

Senest har rektor for Mediehøjskolen Anne-Marie Wivel fået tildelt en lejlighed i efteråret.

Anne-Marie Wivel har tidligere siddet ved siden af Erik Fabrin i kommunalbestyrelsen, og hun har også siddet med i Gl. Holtegaard-Bredafondens bestyrelse i sidste periode.

På Sundvej bliver hun blandt andre nabo med Erik Fabrins to børn og eks-kone. Derudover har to tidligere fondsbestyrelsesmedlemmer Birgitte Hamborg og Knud Sloth et eller flere børn boende på Sundvej ligesom det nuværende bestyrelsesmedlem Marianne Saabye, som er direktør for Den Hirschsprungske Samling, har adresse i strandkanten til Øresund.

Erik Fabrin afviser kritikken, som han har gjort tidligere.

- Jeg er ikke enig med Claus Larsen, og hvad der foregår i en private fond er et privat anliggende, lyder det kortfattet til Frederiksborg Amts Avis.
arrow Fabrins børn kan score kassen
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:27
arrow ANALYSE: Problematisk for Fabrin
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:38
arrow Direktør snupper selv billig lejlighed
16. oktober 2010 kl. 10:45 Opdateret: kl. 09:12