17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative skal have ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative skal have ny leder
Opdateret 21. juni 2015 kl. 08:49
Sjælland - 20. juni 2015 kl. 10:48

De konservative i København skal have ny politisk leder. Det står klart efter den nuværende leder Rasmus Jarlov har valgt at trække sig, skriver DR P4 København.
Efter fintællingen fredag stod det klart, at Rasmus Jarlov med 3419 personlige stemmer tager Konservatives eneste mandat i Københavns Omegns Storkreds. Dermed bliver han det ene af De Konservatives seks mand store folketingsgruppe. Og det kan ikke forenes med en post som politisk leder for Konservative i Københavns borgerrepræsentation.

- Jeg kommer til at stoppe som politisk leder i København, og vi har endnu ikke besluttet den endelige konstituering. Samtidig har vi heller ikke besluttet, om jeg bliver siddende i borgerrepræsentationen eller træder helt ud, siger Rasmus Jarlov til DR P4 København.

Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage posten som politisk leder for de Konservative, og Rasmus Jarlov vil ikke selv komme med et bud.

- Det skal vi diskutere i vores gruppe, så det tager vi først, når vi er samlet, siger han til DR P4 København.

Udover Rasmus Jarlov er de to andre konservative medlemmer i Københavns borgerrepræsentation Jakob Næsager og Mette-Katrine Ejby Buch.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?