7. august 2020
Denne lille pige bor i en SOS Børneby. Foto: Jens Honoré
Denne lille pige bor i en SOS Børneby. Foto: Jens Honoré
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køb en politiker eller flyv en tur for en god sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køb en politiker eller flyv en tur for en god sag
Sjælland - 22. januar 2020 kl. 11:51
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets Danmarksindsamling, som kulminerer med et show på DR1 1. februar, støtter igen i år de 35 millioner børn verden over, som er på flugt fra krig, forfølgelse og klimaforandringer.

Flere sjællandske folketingspolitikere bliver bortauktioneret til det gode formål. Blandt andet kan man byde på en kajaktur med socialdemokraten Lennart Damsbo-Andersen, et foredrag og debat med en af SF'erne Astrid Carøe, Jacob Mark og Anne Valentina Bertelsen, spise frokost med De Radikales Katrine Olldag på Restaurant Aristo eller sammen med socialdemokraten Tanja Larsson eller Dansk Folkepartis Liselott Blixt i Snapstinget.

Fakta
  1. De deltagende organisationer er CARE Danmark, Dansk Flygtningehjælp, Dansk Folkehjælp, Folkekirkens Nødhjælp, Oxfam IBIS, Læger uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, PlanBørnefonden, Red Barnet, Røde Kors, SOS Børnebyerne og UNICEF Dansmark.
  2. Indsamlingen går til 12 forskellige projekter i Afrika, Asien og Latinamerika.

Danmarksindsamlingens auktion bliver afholdt i samarbejde med Lauritz.com, hele beløbet går udbeskåret til indsamlingen.

Her kan du også finde gode tilbud fra flere kommuner.

Vordingborg Kommune bortauktionerer en tre-timers sejltur med Færgen Ida. Ringsted Kommune arrangerer biograftur i MovieHouse for 50 personer. Faxe Kommune byder på tur i svævefly og frokost med borgmester Ole Vive på Rønnede Kro, Odsherred har madkurve og billetter til cykelløbet Bjerg Grand Prix på auktion. Slagelse byder på vikingerundvisning i Trelleborg, og i Køge kan du og ni andre komme på rundtur i byens tusindårige historie.

Det er 14. gang indsamlingen finder sted. Sidste år blev der i alt indsamlet 71,7 millioner kroner.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?