22. januar 2021
Selv om man måske nok kan sidde side om side i biografmørket  med en stol mellem sig og to meters afstand, er der mange lokale forhold, der skal tages hensyn til for at opretholde afstandskrav i hver enkelt biograf.
Selv om man måske nok kan sidde side om side i biografmørket med en stol mellem sig og to meters afstand, er der mange lokale forhold, der skal tages hensyn til for at opretholde afstandskrav i hver enkelt biograf.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen biografer er klar til at åbne nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen biografer er klar til at åbne nu
Sjælland - 22. maj 2020 kl. 12:13
Af Tine Fasmer

Folketingets seneste aftale om genåbning giver biograferne lov til at slå dørene op allerede 27. maj, men ingen af de 28 biografer i Region Sjælland har sat en dato for næste forestilling.

Kun to biografer i området Kino Den blå Engel i Kalundborg og Viktoria Teatret i Sorø - antyder en forventet dato for første forestilling efter nedlukningen.

Kino Den Blå Engel har "Wild Rose" som premierefilm 28. maj, men samtidig skriver biografen, at biografen har lukket indtil andet forlyder på hjemmesiden

Sådan skriver Viktoria Teatret:

»Selvom det er fristende at genåbne med et brag, starter vi stille og roligt op. Der vil være ting, der bliver gjort på en anden måde - men vær sikker på, at det som altid bliver en god oplevelse at se film i Victoria Teatret i Sorø. Vi satser på at vise den første film mandag, d. 8. juni. Vi ved endnu ikke, hvad det bliver for en film, for produktionsselskaberne og filmudlejerne holder premiere-kortene tæt til kroppen.«, står der på biografens hjemmeside.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?