12. december 2017
Omkring 700 arrangementer løber af stablen i København til årets kulturnat. Foto: Sattrup & Høst
Omkring 700 arrangementer løber af stablen i København til årets kulturnat. Foto: Sattrup & Høst
Foto: Fotograf Maria Sattrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husk tålmodighed og halstørklæde til Kulturnatten i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husk tålmodighed og halstørklæde til Kulturnatten i København
Opdateret 12. oktober 2016 kl. 16:00
Sjælland - 12. oktober 2016 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med temperaturer, der kun lige nærmer sig de tocifrede, kan det anbefales at finde handsker og halstørklæde frem, hvis du vil tage del i Kulturnatten i København fredag den 14. oktober.

På årets kulturnat kan du for eksempel opleve Rosenborg i lommelygtens skær, komme inde bag murene i fængslet på Nytorv, se hvordan banedanmark og DSB styrer fjerntogstrafikken i driftscenteret eller besøge skatteministeriet, hvor du blandt andet kan se narkohunde i aktion, når de finder smuglervarer.

Du får adgang med et kulturpas, som købes på forhånd og giver fri adgang til alle 700 arrangementer, hvoraf nogle dog kræver forhåndstilmelding. Med kulturpasset sat på jakken er det gratis at tage tog, bus og metro i hovedstadsområdet fra klokken 17 til klokken 05. Kulturpasset gælder som billet i hele hovedstadsområdet, fra stationerne i det tidligere Roskilde Amt - Borup, Hvalsø, Lille Linde og Varpelev. Kulturpasset kan købes i 7-Eleven, på biblioteker og stationer.

Enkelte busser i København har ekstra kørsel, men det anbefales alligevel at holde sig til en håndfuld arrangementer, som man kan gå imellem til fods. Sidste år indløste 87.000 mennesker et kulturpas, hvilket gør Kulturnatten til den største endagsbegivenhed i hovedstaden. Derfor er det klogt, foruden det varme tøj, også at tage tålmodigheden med, hvis man tager til København på fredag. Find programmet og mere info på kulturnatten.dk eller hent kulturnatten som app.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.