26. oktober 2020
Radio4. Morgenholdets værter: Jacob Grosen, Stine Kromann Dragsted, Kasper Harboe, Dan Grønbech.
Radio4. Morgenholdets værter: Jacob Grosen, Stine Kromann Dragsted, Kasper Harboe, Dan Grønbech.
Foto: Agnete Schlichtkrull
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Radio4s nye morgenværter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Radio4s nye morgenværter
Sjælland - 11. oktober 2019 kl. 14:52

De fire morgenværter på Danmarks nye radiokanal, Radio4 er nu fundet. Fra 1. november skal de sammen sende fra morgenradio fra helt nye studier i det centrale Aarhus. Med afsæt i deres erfaring med kultur, viden, nyheder og udlandsdækning skal de levere kritisk og nysgerrig morgenradio med masser af vitaminer til lytterne. De skal være lytternes repræsentanter i en verden af informationer - og det gør man ifølge nyheds- og aktualitetschef Tina Kragelund bedst ved at invitere indenfor og levere overblik og indsigt.

arrow Læs også: Ny radio: Du skal opleve, at Radio4 er relevant

- Det er et stærkt morgenhold, vi har fået samlet. Og det skal det også være, når man har en ambition om at være den foretrukne taleradio for danskerne om morgenen - og forhåbentlig give taleradioen helt nye lyttere, siger hun og fortsætter:

VÆRTERNE
  • Dan Grønbech er journalist, tilrettelægger og studievært og har blandt andet beskæftiget sig videnskabs-klimajournalistik på DR P1.
  • Stine Kromann Dragsted har i en årrække arbejdet som journalist i USA og Afrika for en række danske og internationale medier. Hun har en kandidatgrad i statskundskab, har arbejdet som konsulent i OECD og undervist i amerikansk politik på University of Washington.
  • Jacob Grosen er journalist, tilrettelægger og producer har blandt andet lavet dokumentarserien "Manden uden skygge" på DR og kulturprogrammet "4. division" på P1.
  • Kasper Harboe er kendt fra P4-programmet "Formiddag på 4?eren". Han har tidligere lavet reportager til P1 og P3, og så har han stået foran kameraet som vært på tv-programmet "Ausfart" på DR2.

- Vi vil klæde lytterne godt på til dagen. Man skal føle sig opdateret på alt det væsentlige. Vi kommer til at tage aktuelle emner op fra den nære hverdag, men vi vil også give udsyn og præsentere lytterne for, hvad der sker ude i verden - og så gør det bestemt ikke noget, hvis man også føler sig i godt selskab," siger nyheds- og aktualitetschefen.

Kendt fra Formiddag på 4'eren

Kasper Harboe, som mange radiolyttere kender fra DRs »Formiddag på 4'eren« er en af de fire nye morgenværkter. Han får følgeskab af Dan Grønbech, Stine Kromann Dragsted og Jacob Grosen.

Om Radio4

Radio4 er navnet på den nye landsdækkende public service-radio, som fra 1. november sender på FM, DAB, web og podcast. Radio4 stiller skarpt på alt det væsentlige og går nysgerrigt til det, som er vigtigt i vores liv. Vi interesserer os for alt det store, der sker ude i verden - og alle de små ting, der sker i vores hverdag. Radio4 sender til lyttere i hele landet, 24 timer i døgnet, året rundt!

Bag Radio4 står et selskab, som er ejet af ni regionale mediehuse: Bornholms Tidende, Flensborg Avis, Jysk Fynske Medier, Lolland-Falsters Folketidende, Mediehuset Herning Folkeblad, Nordjyske Medier, Sjællandske Medier, Skive Folkeblad, Radio ABC

arrow Kongelig radio på ny kanal
25. oktober 2019 kl. 19:08 Opdateret: kl. 14:21
arrow Hippiernes værdier skal fyre op under debatten
24. oktober 2019 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:20
arrow Den nye landsdækkende Radio4 sender fra 1. november
23. oktober 2019 kl. 08:43 Opdateret: kl. 08:43
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?