11. december 2017
Morten Falk Jørgensen interviewes efter at være kommet i mål som 2?er i 2016-udgaven af Medieløbet. I år satser han på at vinde. Foto: Tomas Revsbech.
Morten Falk Jørgensen interviewes efter at være kommet i mål som 2?er i 2016-udgaven af Medieløbet. I år satser han på at vinde. Foto: Tomas Revsbech.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldroer til start i Medieløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldroer til start i Medieløbet
Opdateret 10. august 2017 kl. 14:30
Sjælland - 10. august 2017 kl. 10:01
Af Tomas Revsbech
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først blev han nummer tre. Så blev han nummer to.

- Så nu må det være lykkens gang, lyder det grinende fra Morten Falk Jørgensen.

Roeren Morten Falk Jørgensen fra »Guldfireren« har netop meldt sig til årets udgave af Medieløbet 9.september.

Den tidligere OL-guldvinder kommer oprindeligt fra Næstved-området og han vil derfor gerne stille op og vise flaget frem ved et arrangement som Medieløbet, der afholdes i og omkring Næstved.

- Det er vigtigt for mig at stille op i de ting, man kan i området, når der sker noget. Og så kan jeg jo også godt lide at konkurrere, siger Morten Falk Jørgensen.

Roeren har for tiden skruet ned for ro-træningen til fordel for løb, cykling og svømning, da han stiller op den kommende Iron Man-konkurrence i København 20.august. Her har han dog ingen ambitioner om at vinde.

Morten Jørgensen deltog senest i Medieløbet i 2016, hvor han fik en andenplads på den længste distance trods krampe undervejs.

Han ser frem til årets løb. Ikke mindst, at løbets længste rute, som han selv kører, er blevet forlænget fra 94 kilometer til 155 kilometer.

medie- Det gør kun, at fornøjelsen ved at køre varer i længere tid. Og hvis det kan give mig en fordel, så klager jeg ikke, lyder det fra roeren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.