19. oktober 2019
I kan få et hjertestarter gratis til lokalområdet, hvis I samler ind til Hjerteforeningen. Foto: Linda Johansen/Hjerteforeningen
I kan få et hjertestarter gratis til lokalområdet, hvis I samler ind til Hjerteforeningen. Foto: Linda Johansen/Hjerteforeningen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå dig til en hjertestarter i lokalområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå dig til en hjertestarter i lokalområdet
Opdateret 11. december 2018 kl. 13:11
Sjælland - 11. december 2018 kl. 13:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Du kan være med til at skaffe en hjertestarter til dit lokalområde. For når frivillige 28. april samler ind for Hjerteforeningen, går alle de indsamlede midler til at dele hjertestartere ud.

Konceptet for Landsuddelingen er enkel: Saml en gruppe, der vil gå mindst 15 ruter. Derefter modtager gruppen en gratis hjertestarter, som gruppen selv kan beslutte, hvor skal hænge. Kommer der ikke penge nok i gruppens indsamlingshjerter, dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud, så bliver der bare delt endnu flere hjertestartere ud.

- Vi ved, at hjertestartere redder liv, og vi ved, at hjertestartere skal være placeret tæt på det sted, hvor hjertestoppet finder sted, for at hjertestarteren bliver hentet og har effekt. Hver dag bliver 11 personer ramt - fædre, mødre, søstre, brødre og bedsteforældre - af hjertestop uden for hospital. Mange af dem kan med en hurtig indsats reddes tilbage til et godt liv, siger Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen.