24. juli 2019
16 medicinstuderende fra Københavns Universitet skal begynde på det nye uddannelsesspor på Sjællands Universitetshospital i Køge. Foto: Jørgen C. Jørgensen.
16 medicinstuderende fra Københavns Universitet skal begynde på det nye uddannelsesspor på Sjællands Universitetshospital i Køge. Foto: Jørgen C. Jørgensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første kuld læge-studerende på Sjællandske sygehuse i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første kuld læge-studerende på Sjællandske sygehuse i gang
Sjælland - 20. februar 2019 kl. 09:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16 studerende på Københavns Universitets medicinstudie har sagt ja til at blive tilknyttet den nye læge-uddannelse på sygehusene i Region Sjælland. Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Regionsrådsformand Heino Knudsen er stolt over at tage imod det første kuld af studerende på det nye uddannelsesspor:

- Vi tilbyder de medicinstuderende en uddannelse, hvor de oplever en tættere sammenhæng mellem studierne og mødet med patienterne. Vi tilbyder også en unik mulighed for efter universitet at fortsætte uddannelsen til speciallæge hos os, siger Heino Knudsen.

De lægestuderende, der er i gang med deres sidste år på kandidatuddannelsen, vil få base på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge.

Fra 2020 vil de medicinstuderende kunne tage hele den tre-årige kandidatuddannelse på Region Sjælland-sporet.

Her vil SUH fortsat være base, men efterhånden deltager alle regionens sygehuse, hvor der i 2021 efter planen vil være plads til op imod 150 studerende.