28. oktober 2020
Movias første to elbiler er netop blevet indviet ved Nykøbig Falster Sygehus. Biledenre skal primært køre på Lolland og Falster, men også i resten af Region Sjælland. 

Pressefoto: Movia
Movias første to elbiler er netop blevet indviet ved Nykøbig Falster Sygehus. Biledenre skal primært køre på Lolland og Falster, men også i resten af Region Sjælland. Pressefoto: Movia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flextur - nu i elbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flextur - nu i elbil
Sjælland - 06. oktober 2020 kl. 16:25

SJælland: Omkring 380.000 patienter bliver hvert år transportert til og fra sygehusene i Køge, Roskilde, Holbæk, Slagelse, Næstved og Nykøbing F med enten flextrafik eller patientbusser. Fra denne uge kan de første patienter så blive kørt til og fra behandling med lidt grønnere samvittighed. Trafikselskabet Movia, der står ansvaret for flextrafikken i Østdanmark, har indsat de to første eldrevne flextrafik-biler i sin flåde. Målet er at høste erfaringer med elbil-kørsel, der blandt andet skal bruge en del ekstra minutter på at lade op sammenlignet med en optankning af benzin- og dieselbiler, at bane vejen for, at alle Movias flextrafibiler skal køre på el i 2030.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?