29. maj 2020
Elektronista.dk er tips, trends, blogs og meget andet. Screendump.
Elektronista.dk er tips, trends, blogs og meget andet. Screendump.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få mere indblik i den digitale verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få mere indblik i den digitale verden
Sjælland - 13. oktober 2019 kl. 17:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Digitalt tip: Det her er ikke et tip til en smart gadget eller en brugbar app.

Det er derimod et tip til, hvor du - også - finder tips til smarte gadgets og brugbare app.

For Elektronista.dk er et univers for dig, der nyder sjove gadgets, gode apps og spændende artikler og blogindlæg om det seneste nye inden for den digitale verden.

Bag Elektronista.dk står Christiane Vejlø, der blandt andet er kendt fra Radio24Syvs program af samme navn - altså Elektronista - som vært på DR3 programmet Sladrehanken om danskernes internetvaner og som digital trendanalytiker i nyhedsudsendelser på både DR og TV2.

Udover blogs fra Christiane Vejlø og flere andre fremtrædende mennesker med digital indsigt, byder Elektronista også på podcasts, videoer, anmeldelser og en shop med gadgets og andre digitale ting.

Ifølge Elektrinista.dk selv er sitet »Danmarks førende medie for digital trendhunting, design, online kultur og menneskers forhold til teknologi«, så der bør være garanti for, at det er informative og velunderbyggede tips, der kommer på din skærm, når du klikker dig ind på sitet.

Se mere på elektronista.dk.
rusk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?