28. juli 2021
Bauhaus har blæanfdt andet byggemarkeder i Roskilde, Holbæk, Glostrup Gladsaxe, Ishøj, Hillerød og i Næstved, hvor billedet her stammer fra. Foto: Robert Andersen.
Bauhaus har blæanfdt andet byggemarkeder i Roskilde, Holbæk, Glostrup Gladsaxe, Ishøj, Hillerød og i Næstved, hvor billedet her stammer fra. Foto: Robert Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter hackerangreb: Bauhaus kører for nedsat kraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter hackerangreb: Bauhaus kører for nedsat kraft
Sjælland - 21. juni 2021 kl. 10:35
Af Tomas Revsbech

Byggemarkedskæden Bauhaus er i løbet af weekenden udsat for et hackeranggreb.

Kæden oplyser, at butikkerne fortsat er åbne. Kædens hjemmeside fungerer også, men dog ikke i fuldt omfang efter angrebet.

»Vores kunder er fortsat meget velkomne i vores varehuse, der holder åbent som normalt. Det gælder også vores danske webshop. Her beder vi dog vores kunder om lidt ekstra tålmodighed, da vi på grund af it-problemerne forventer længere leveringstider end normalt, skriver Bauhaus på sin hjemmeside.

Byggekæden beder også kunderne have ekstra stor tålmodighed med den telefoniske kundesupport, der får mange opkald og mails fra kunder samtidig med, at de ansatte stadig har begrænset adgang til Bauhaus' it-systemer.

- Vi arbejder på højtryk med at adressere IT-udfordringerne. Det er for tidligt at sige noget om, hvor længe vi skal bruge på at få systemerne fuldt tilbage. Vi kan også løbe ind i kapacitetsbegrænsninger på den korte bane ved den nøddrift vi kører med vores it- og betalingssystemer, men indtil videre er vi heldigvis i stand til at holde varehusene åbent, siger Mads Jørgensen, administrerende direktør i Bauhaus, i en pressemeddelelse.

Bauhaus har 18 varehuse rundt om i Danmark, herunder i Roskilde, Holbæk, Ishøj, Gladsaxe, Glostrup, Hillerød og Næstved.

BAUHAUS er en af Europas største byggemarkedskæder med mere end 300 varehuse i 19 lande.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?