22. november 2017
DYRSKUE I ROSKILDE. Foto: Mie Neel
DYRSKUE I ROSKILDE. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrskue: Leg med mad i fem værksteder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrskue: Leg med mad i fem værksteder
Opdateret 03. juni 2016 kl. 18:04
Sjælland - 01. juni 2016 kl. 14:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er rig mulighed for at lege med maden på årets dyrskue i Roskilde.

arrow Læs også: Billedserie: Her er »Miss Sjælland«

Fem forskellige mad-værksteder opfordrer nemlig både børn og voksne til at indtage en plads foran køkkenbordet.

I samarbejde med Sæson bliver der etableret et mad-værksted med fokus på sanser, forståelse og fornøjelse af sæsonernes danske råvarer. Man kan lave småretter og få inspiration til sin egen madlavning. Aktiviteten varer 30 minutter og er gratis, men kræver tilmelding på dyrskuets hjemmeside.

Hos Mejnerts Mølle i området »Økocamp« kan man ælte, forme og bage sit eget brød. I samme område er der også et koldskåls-værksted, hvor man kan lave sin egen koldskål, alt efter hvilken smag og konsistens man ønsker.

I området »Gårdspladsen for Kvæg« er der et burger-værksted, hvor man kan lave sin egen bruger og få viden og råd om oksekød. Værkstedet varer 45 minutter, og man kan tilmelde sig ved staldene i området.

På »Gårdspladsen for høns/grise« finder man chorizo-værkstedet, hvor man kan lave sine egne chorizo-pølser.

Det er elever fra slagteriskolen på ZBC, der står for aktiviteten.

Værkstedet starter hver hele time og kræver billet, som kan købes i informationsteltet på dyrskuepladsen.

arrow VIDEO: Jernheste overtog showet på dyrskue
06. juni 2016 kl. 10:52 Opdateret: kl. 15:42
arrow »Alle i udkantsdanmark har en hale«
06. juni 2016 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33
arrow - Vær med på beatet, flyt på landet
06. juni 2016 kl. 10:32 Opdateret: kl. 10:32
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.