7. marts 2021
Radio4s morgenhold, der sender fra 1. november kl. 6. Værterne er Jacob Grosen, Stine Kromann Dragsted, Kasper Harboe, Dan Grønbech. Foto: Agnete Schlichtkrull
Radio4s morgenhold, der sender fra 1. november kl. 6. Værterne er Jacob Grosen, Stine Kromann Dragsted, Kasper Harboe, Dan Grønbech. Foto: Agnete Schlichtkrull
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den nye landsdækkende Radio4 sender fra 1. november

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye landsdækkende Radio4 sender fra 1. november
Sjælland - 23. oktober 2019 kl. 08:43

Radio4 er navnet på den nye landsdækkende public service-radio, som fra 1. november sender på FM4 og dermed overtager efter Radio24syv.

arrow Læs også: Radio24syv stiller knap 70 spørgsmål til tabt dab-udbud

Radio24syv tabte i juli udbudsrunden om at fortsætte med at sende radio via FM4-signalet og tirsdag gik radio24syv heller ikke videre i den efterfølgende udbudsrunden om at fortsætte som DAB-kanal. Det blev i stedet den helt nye ungdomsradio Loud, der skal sende fra dab.

Den nye Radio4, der har hovedsæde i Aarhus, er ejet af lokale og regionale medier, blandt andre Sjællandske Medier. Radiokanalen har lige nu travlt med at gøre programfladen klar til første sendedag den 1. november. Indholdet vil taget udgangspunkt i politik, musik, kultur, kærlighed, samfundet, erhvervslivet, debat, sport - og livet i al almindelighed.

Ambitionen fra Radio4 er at give Danmark en radiokanal, der er forankret i hele landet, og som kan være tæt på danskerne i samme grad som de lokale og regionale mediehuse. Radioen vil bringe nyheder, der afspejler den virkelighed, som borgerne oplever i dagligdagen. Og Radio4 vil lave debatter og arrangementer rundt omkring i landet, hvor meninger brydes, og hvor mennesker mødes.

arrow Eksperter undrer sig over tvivl hos nævn i dab-udbud
28. oktober 2019 kl. 23:56 Opdateret: kl. 23:58
arrow Berlingske Media overtager otte programmer fra Radio24syv
28. oktober 2019 kl. 15:59 Opdateret: kl. 16:00
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?