1. december 2020
Antallet af indlagte er stadig lavere end i foråret, men sygdommen er spredt i hele samfundet, og antallet af smittede stiger. Billedet her stammer fra det laboratorium på Slagelse Sygehus, der analyserer alle Covid-19 test i Region Sjælland.
Antallet af indlagte er stadig lavere end i foråret, men sygdommen er spredt i hele samfundet, og antallet af smittede stiger. Billedet her stammer fra det laboratorium på Slagelse Sygehus, der analyserer alle Covid-19 test i Region Sjælland.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagens nye Corona-tal: Flere smittede og indlagte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagens nye Corona-tal: Flere smittede og indlagte
Sjælland - 30. november 2020 kl. 15:29
Af Tine Fasmer og Tomas Revsbech

Det seneste døgn er 1129 mennesker blevet testet positive for Covid-19, viser seneste opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI).

Antallet af indlagte er ligger nu på 259. Det er tre flere end i går.

44 personer på landsplan er indlagt på intensiv, hvoraf 28 dem er i respirator.
Otte personer har mistet livet med Covid-19 i det seneste døgn.
I alt har 837 mennesker mistet livet med Covid-19 i Danmark.

arrow Læs også: Nyt testcenter åbner i Ringsted

Kontakttallet er 1, oplyste sundhedsminister Magnus Heunicke (S) tirsdag den 24. november. Det betyder, at epidemien hverken stiger eller falder. 10 smittede giver i gennemsnit smitten videre til 10 andre.

Ifølge tal fra Statens Serum Institut, der opgøres hver tirsdag, var der 24. november 44 indlagte med Covid-19 i Region Sjælland, hvoraf 8 er indlagt på intensiv, ud af dem ligger to i respirator.

I Region Hovedstaden var der 24. november 101 indlagte, 16 af dem er indlagte på intensiv, og ud af dem er 11 i respirator.

Mange smittede i sjællandske kommuner

I de sjællandske kommuner ligger smittetallet meget højt. Som det fremgår af ovenstående kort er smittetallet i mange kommuner over 125 ud af 100.000 indbyggere.

Det viser Sn.dk’s bearbejdning af tal fra Statens Serum Institut (ssi.dk).

Over 3,4 millioner danskere er nu blevet testet, i alt er der udført over 7,4 millioner test.

I alt har 80.481 danskere nu været smittet.

63.515 er blevet raskmeldte efter sygdommen.

Ifølge den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut har 5.057 smittede været - eller er stadig - indlagt på sygehus.

Opdateres alle hverdage, når der foreligger nye tal fra Statens Serum Institut - så vidt muligt alle hverdage efter klokken 14.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?