12. maj 2021
DM i Farming Simulator 2021 afvikles. Men om det bliver på Dyrskuet i Roskilde eller online er endnu uvist. Foto: Jakob Vind
DM i Farming Simulator 2021 afvikles. Men om det bliver på Dyrskuet i Roskilde eller online er endnu uvist. Foto: Jakob Vind
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i E-landbrug gennemføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i E-landbrug gennemføres
Sjælland - 27. april 2021 kl. 14:45

Danmarksmesterskaberne i Farming Simulator 2021 afvikles af og i forbindelse med Roskilde Dyrskue. Hvorvidt turneringen vil blive afviklet på dyrskuet eller online som den blev i 2020, er endnu uvist. Endnu en gang er hovedpræmien i den høje ende på hele 15.000 kroner til det hold a tre virtuelle landmænd, som er bedst og hurtigst til at høste, presse og stable halmballer.

I år vil det være muligt at søge holdkammerater og fællesskab indenfor Farming Simulator-verdenen via Danish Farm Tournaments Facebook og på "gamernes Facebook" discord.

- Vi er glade for at vi i år via det nyoprettede community forhåbentligt kan samle endnu flere virtuelle landmænd i E-sporten, siger eventansvarlig Signe Grønbech fra Roskilde Dyrskue.

I 2020 blev DM i Farming Simulator grundet corona afviklet som en online turnering. Skulle corona igen spænde ben for afviklingen af Roskilde Dyrskue, vil DM 2021 igen foregå online.

Farming Simulator Turneringen, der vil blive kommenteret og livestreamet, bliver afviklet d 5. og 6. juni. Tilmeldingen åbner 13. maj og kan findes på Roskilde Dyrskues hjemmeside.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?