19. oktober 2021
- Valgkampen har været trist på den måde, at vi ikke har talt om handicap, sjældne sygdomme og psykiatri, siger Liselott Blixt (DF). Foto: Thomas Olsen
- Valgkampen har været trist på den måde, at vi ikke har talt om handicap, sjældne sygdomme og psykiatri, siger Liselott Blixt (DF). Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF ændrer ikke politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF ændrer ikke politik
Opdateret 06. juni 2019 kl. 11:21
Sjælland - 06. juni 2019 kl. 10:37
Af Nikolaj Rasch Skou

- Dansk Folkeparti har en større tilbagegang, det er skuffende. Mange partier har taget vores mærkesager. Socialdemokratiet har sagt ja til al vores indvandringspolitik, og vi må nu holde dem op på, at de holder, hvad de har lovet, siger Liselott Blixt (DF), der måske - måske ikke - er genvalgt til Folketinget, hvor hun har siddet i mere end 11 år.

arrow Læs også: Overblik - Sjællands Storkreds: DF halveret - LA helt ude

DF har mistet fire ud af syv mandater i Sjællands Storkreds, og det har ikke kun for betydning for indvandringspolitikken:

- Valgkampen har været trist på den måde, at vi ikke har talt om handicap, sjældne sygdomme og psykiatri. Henrik Sass Larsen (S) og Lars Løkke Rasmussen (V) stillede ikke op til debatter i Køgekredsen, der er vores fælles valgkreds. Noget jeg gerne ville have debatteret med dem er, hvorfor vi ikke får en lægeuddannelse i Roskilde, som kan sikre flere læger i regionen, siger Liselott Blixt, der også har fokus på de svage ældre borgere.

- Vi så gerne, at folkepensionen blev hævet med de 1,3 milliarder kroner, der var afsat i satspuljen. Det er immervæk 3000 kroner årligt, men de ressourcestærke ældre er åbenbart ikke glade for pengene. Det er jo sigende, at folk er bare utilfredse. Jeg håber, der er borgere, der ser, at vi har gjort det rigtige. DF ændrer ikke politik, vi kæmper fortsat for handicappede, sundhed, dyrevelfærd og en stram indvandringspolitik.

- Jeg er sund og rask, og det er ikke verdens undergang, hvis jeg ikke opnår genvalg, siger Liselott Blixt.

arrow Knuth: Venstre-fremgang kan smitte af på kommunalvalget
06. juni 2019 kl. 11:15 Opdateret: kl. 23:54
arrow Udlændingepolitikken ligger fast
06. juni 2019 kl. 10:35 Opdateret: kl. 10:35
Rejser du til udlandet i år?