11. december 2017
Victor Carlé har i forbindelse med sin uddannelse til multimediedesigner på EASJ været med til at lave videoer for virksomheden DBI Plastics i Stenlille, hvilket gav et stort boost, fordi det ikke var en fiktiv case som alle de andre studieopgaver. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Victor Carlé har i forbindelse med sin uddannelse til multimediedesigner på EASJ været med til at lave videoer for virksomheden DBI Plastics i Stenlille, hvilket gav et stort boost, fordi det ikke var en fiktiv case som alle de andre studieopgaver. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brobygning kræver håndholdt indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brobygning kræver håndholdt indsats
Sjælland - 12. oktober 2017 kl. 09:38
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Såvel uddannelsesinstitutioner som virksomheder oplever barrierer i forsøget på at komme tættere på hinanden, Det har regionalt projekt været med til at ændre på, og der er kommet konkrete produkter og værktøjer såvel som læring ud af samarbejdet med seks virksomheder.

Det er projektet »Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder i Region Sjælland«, også kaldet KAP, som med fire millioner kroner i ryggen har arbejdet med udfordringen siden foråret 2015.

- Vi startede ud med at tage kontakt til 135 virksomheder, hvoraf vi havde en særlig kontakt med 40. Af dem havde vi møder med 15, og vi nåede frem til seks endelige cases, fortæller projektleder Solveig K. Jensen, Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) på afslutningskonference i Ringsted onsdag.

- Det viser noget om, hvor svært, det er at etablere den her form for samarbejder. Selvom viljen er der, kræver det et stort forarbejde i form af en håndholdt indsats. Derfor mener vi, at der er brug for en fælles digital platform, hvis samarbejdet mellem virksomheder, uddannelser og studerende skal forankres kontinuerligt, tilføjede Solveig K. Jensen.

Virksomheden DBI Plastics i Stenlille og studerende på multimediedesign på EASJ i Slagelse har samarbejdet, og det er der kommet flere videoer ud af, som virksomheden bruger i dag.

- Det har været en god oplevelse, og det har været vigtigt for os, at det mundede ud i noget, vi aktivt kunne bruge. Og det kan vi. Vi har fået en profilfilm om virksomheden, som vi kan bruge til vores gæster, og sælgerne bruger den på internationale markeder, når de fortæller, hvem vi er, siger DBI's produktionschef Claus Christensen, der var tovholder på projektet.

Net-artiklen er en forkortet version af en artikel i Sjællandske, DAGBLADET og Nordvestnyt Tosdag den 12.oktober. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.