26. marts 2019
Ambulancebehandler, Anders Bruun Rasmussen og paramediciner Heinrich Larsen bruger appen hver gang de rykker ud med ambulancen. Anders Bruun Rasmussen blev så frustreret over langsommeligt papirnusseri ude i marken, at han fik idéen til appen.Foto: Peter Andersen
Ambulancebehandler, Anders Bruun Rasmussen og paramediciner Heinrich Larsen bruger appen hver gang de rykker ud med ambulancen. Anders Bruun Rasmussen blev så frustreret over langsommeligt papirnusseri ude i marken, at han fik idéen til appen.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: App sikrer Region Sjælland arbejdsmiljøpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

App sikrer Region Sjælland arbejdsmiljøpris
Sjælland - 11. april 2018 kl. 13:59
Af Søren Schaadt Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dag, onsdag, har Præhospitalt Center Region Sjælland vundet Arbejdsmiljøprisen. Hvilket formentligt kommer som en overraskelse for medarbejderne:

- Hvis vi vinder, så bliver fejringen, hvad der svarer til det amerikanske præsidentvalg gange 10..., sagde de to dage før Arbejdsmiljørådet offentliggjorde vinderen - hvilket unægteligt sætter store krav til fejringen.

Årsagen til at centret i første omgang blev nomineret, var Akut-appen, som gør arbejdet lettere og stressen mindre, for ambulanceredderne.

- Vi er enormt stolte af vores projekt med medarbejderdreven innovation. Og så er det jo helt vildt, at være nomineret. Der er mange stærke navne på den liste, siger sektionsleder for centret, Brian Lindekilde Hansen.

- Vi indstillede den i første omgang, fordi den netop har været med til at sikre et bedre arbejdsmiljø i de situationer, vi står i, siger paramediciner og arbejdsmiljørepræsentant, Heinrich Larsen - som er personen, der har indstillet centret til prisen.

Hos Arbejdsmiljørådet mener de, at projektet er lykkedes så godt, at det fremstår som et godt eksempel.

- Med den nye løsning har medarbejderne fået en mindre frustrerende og presset hverdag, hvor de kan fokusere på deres kerneopgave. Det er et godt eksempel på, hvordan digitalisering og ny teknologi kan løfte arbejdsmiljøet ved at fjerne nogle bøvlede eller rutineprægede arbejdsgange. Så kan medarbejderne bruge deres tid på de faglige opgaver, som en app ikke kan løse. Det vil vi se meget mere af på fremtidens arbejdsmarked. Det har været vigtigt for Arbejdsmiljørådets dommerkomite, siger Arbejdsmiljørådets formand, Lisbeth Lollike.

Læs mere om appen og idéen bag i onsdagens udgave af Nordvestnyt og DAGBLADET. E-avisen kan købes her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.