17. oktober 2019
Hverdagsdrama i januar: I en times tid svævede den ene halvdel af den kommende burgerbus til restauranten Stacy's over Køge Marina, idet udtrækket på den ladvogn, som skulle transportere den på plads, var frosset fast.
Reportage i LørdagsAvisen og DAGBLADET Køge den 8. januar.
gallery icon

Se billedserie

Hverdagsdrama i januar: I en times tid svævede den ene halvdel af den kommende burgerbus til restauranten Stacy's over Køge Marina, idet udtrækket på den ladvogn, som skulle transportere den på plads, var frosset fast. Reportage i LørdagsAvisen og DAGBLADET Køge den 8. januar.
Foto: Jørgen Christian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Året i billeder: Her er fotografernes bedste skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Året i billeder: Her er fotografernes bedste skud
Sjælland - 26. december 2018 kl. 12:39
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad er et godt pressefoto? Den opgave løser fotograferne fra sn.dk og DAGBLADET hver eneste dag, og det bliver til tusindvis af billeder. Nu har fotograferne fået opgaven at udvælge nogle af de bedste billeder, og de kan ses i billedserien herover.

arrow Læs også: Året i billeder fra Syd- og Vestsjælland
Se verden fra oven

Fotograf Thomas Olsen fortæller om sit arbejde:

- Som noget nyt arbejder jeg med dronefoto, og der er stadig meget at lære, for det man forestiller sig nede på jorden, ser ikke altid sådan ud oppefra.

Thomas Olsen har blandt andet brugt dronen til et portræt af svømmetalentet Silas Lykke fra Sorø. Svømmere i aktion er svære at fotografere, fordi man sjældent kan se andet end en badehætte og det piskende vand, men butterflysvømmeren hoppede i Sorø Sø og svømmede rygcrawl, så dronefotografen kunne få et helt særligt billede i kassen.

Tiden løber ud for Mint

For pressefotograf Jørgen Chr. Jørgensen var det mødet med udvisningstruede Mint og hendes mor, der har gjort et dybt indtryk i årets løb.

- Billedet med Mint og hendes mor er det billede der har gjort størst indtryk på mig. Mint's mor sidder med næsten lukkede øjne, og ser opgivende ud. På væggen over mor og datter ser man tiden der snart rinder ud..., fortæller Jørgen Chr. Jørgensen om et af sine udvalgte billeder fra året, der gik.

arrow Årets billeder fra Nordsjælland
27. december 2018 kl. 12:01 Opdateret: kl. 12:01
arrow Billedserie: Året der gik i Nordvestsjælland
27. december 2018 kl. 06:24 Opdateret: kl. 13:49