14. august 2020
Vinterbadning i Yachtklubben Furesøen. På torsdag den 21. november klokken 19.00 holder vinterbaderne informationsmøde for nye medlemmer.
gallery icon

Se billedserie

Vinterbadning i Yachtklubben Furesøen. På torsdag den 21. november klokken 19.00 holder vinterbaderne informationsmøde for nye medlemmer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yachtklub: Prøv et dyp i Furesøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yachtklub: Prøv et dyp i Furesøen
Rudersdal - 15. november 2019 kl. 12:16
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sejlerne har sat bådene på land, hvad er så mere naturligt end at vinterbade?

Det er logikken bag Yachtklubben Furesøens vinterbadeafdeling, som blev etableret i oktober 2017, og som nu har startet tredje sæson for afdelingens 40 medlemmer. Det fortæller klubbens formand, Gert Eriksen i Frederiksborg Amts Avis fredag:

- Vinterbadeafdelingen er åben for nye medlemmer, og vinterbaderne inviterer derfor indenfor på torsdag den 21. november klokken 19.00. Her vil vi underholde med forskellige aspekter af vinterbadning - og undervejs byde på et prøve-dyp fra klubbens badebro. Tilbuddet gælder alle over 18 år, siger Gert Eriksen, der fortsætter:

- Her midt i november er vandet endelig så koldt, at det for alvor føles som en fornøjelse at dyrke det kolde gys! Der er vinterbader-aktivitet hver mandag fra klokken 20.00, tirsdag morgen fra klokken 06.00, torsdag fra klokken 19.00 og lørdag og søndag fra klokken 08.00. På disse tider er der mulighed for et eller flere dyp fra broen ved klubhuset med ture i saunaen undervejs.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag....

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?